We zijn bijna zover…

Het pand is toonbaar

Graag nodigen wij alle aangemelde vrijwilligers uit voor een kennismakingsavond op 8 juli om 18.30u. Het pand van OPJEPLAETS is inmiddels toonbaar, na maanden van verbouwen, schilderen en inrichten.

Pfoe, het was een zware bevalling met dank aan corona. Gelukkig hebben wij er in onze familiekring niemand aan hoeven te verliezen. Uiteraard hopen wij zeer dat dat ook het geval is bij jullie. Sommige mensen hebben al kennis met ons gemaakt toen wij aan het werk waren bij OPJEPLAETS. Fijn dat iedereen uitspreekt dat ze er naar uitkijken te komen helpen!

Aangepaste activiteiten

Helaas is het zo dat ook wij ons oorspronkelijke plan hebben moeten aanpassen. We mogen niet met teveel mensen bij elkaar komen en moeten de anderhalve meter afstand aanhouden. Dat betekent dat wij besloten gaan beginnen en nog niet meteen voor publiek open gaan. We zullen langzaam gaan opstarten, door corona en de naderende vakantieperiode.

In de vakantieperiode willen wij graag een aantal knutselmiddagen organiseren voor de Brandevoortse jeugd, nu de vakantieweek niet door zal gaan.

Een woord van dank

Beste mensen, ik wil jullie zo graag bedanken voor het meeleven met ons en voor alle mooie spulletjes die wij hebben mogen ontvangen. Hierdoor is het precies zo geworden zoals wij hoopten. Zeer zeer bedankt nogmaals.

We hopen dus alle vrijwilligers te zien op 8 juli door je aan te melden op: opjeplaets@gmail.com. Het pand is groot genoeg om de anderhalve meter afstand te garanderen.

Tot snel.

You may also like