Ontmoetingsplek

OPJEPLAETS is er voor iedereen. Een ontmoetingsplek in Brandevoort voor verschillende generaties. Toegankelijk voor iedereen. Mensen met een verstandelijke beperking ontmoeten de wijkbewoner.

Oudere mensen, die eenzaam zijn en nog niet in een bejaardenhuis wonen, delen hun kennis en ervaring met jongeren. Kinderen leren van alle andere generaties bij ons.
Een plaats die aanvoelt als een thuis maar dan in een bredere vorm.

Geluk en welzijn

Wat ons betreft is maatwerk in de zorg van cruciaal belang om het geluk en welzijn van verstandelijk beperkten te waarborgen. Zij zijn de spiegels van onze maatschappij. Hun onbevangenheid raakt mensen in het hart.

Graag bieden wij een plek waar zij hun gaven mogen laten zien.
Als Brandevoorters, merken wij dat er in onze wijk geen open ontmoetingsplek is. Hoe mooi is het dat we dit kunnen combineren? Zo kwamen wij tot ons mooie project: OPJEPLAETS.

Inspiratie opdoen

Om een tolerante maatschappij te creëren is het noodzakelijk dat verschillende mensen elkaar kunnen ontmoeten. Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft wat te bieden. Het is de bedoeling dat je na een bezoek aan OPJEPLAETS weer verrijkt de deur uit gaat. De inspiratie die je hebt opgedaan zend je weer uit naar anderen. Men bouwt samen aan een liefdevolle maatschappij.

Waardevol

OPJEPLAETS wil het verschil maken. Wij kijken naar de talenten van elk individu, de pluspunten, om van daar uit te kunnen groeien. Wij dringen niets op, hebben geen stramien waar iemand in moet passen. Wij geloven niet in een plafond. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Doordat onze mensen zich waardevol voelen, gezien en gehoord, zal hun welzijn verbeteren. Dit leidt tot een volwaardig en gelukkig leven. En dat stralen zij uit naar anderen.

Visie 

OPJEPLAETS is er voor verschillende generaties. Toegankelijk voor iedereen, om kennis en ervaring te delen met jongeren, senioren en mensen met een verstandelijke beperking.

Samen leven, samen leren, samen groeien. 

Met respect naar de natuur

Alle producten die wij op de kaart hebben staan, zijn biologisch en van milieubewuste teelt. We werken samen met de Wasvenboerderij. Onze appelsap komt van appelboer Jurrius.

Wil jij bij ons komen werken, neem dan contact met ons op.

Volg ons

Volg ons op Facebook. 

Quincy met Catboy:

Carel met meneer en mevrouw Vlemmings: