Zinvolle dagbesteding

In de dagbesteding leren wij onze medewerkers de voorbereidingen treffen voor het draaien van het sociale café. Zoals boodschappen doen, schoonmaken, tafels dekken, groente snijden voor de soep van de dag, cake bakken en het Brandevoorter Hartenkoekje inpakken.

Voorbereidingen treffen voor de workshops. Het leren serveren. Bestellingen bezorgen en inpakwerkzaamheden.

Speciaal geserveerd

Wij kijken naar de talenten van elk individu, de pluspunten, om van daar uit te kunnen groeien. Wij dringen niets op, hebben geen stramien waar iemand in moet passen.

Doordat onze mensen zich waardevol voelen, gezien en gehoord, zal hun welzijn verbeteren. Dit leidt tot een volwaardig en gelukkig leven. En dat stralen zij uit naar anderen.

Zo maken we een plaats waar het fijn verblijven is en waar je jezelf mag zijn. Ieder mens is uniek en heeft wat te bieden. OPJEPLAETS wil iedereen bij elkaar brengen.

Uitstapjes

Ook zullen we uitstapjes maken binnen de regio, denk aan bijvoorbeeld bakkerij ’t Wasven, daar gaan we kijken hoe het biologische brood wordt gebakken dat wij gebruiken voor onze tosti’s.

We zijn met de Wasvenboerderij een fijne samenwerking aangegaan. Heerlijke appeltaart maken zij en ook ons Brandevoorter Hartenkoekje komt daar vandaan, die wij in de dagbesteding zelf verpakken. Bij de Wasvenboerderij werken ook mensen met een beperking dus dat sluit mooi aan.

Wij serveren ook de appelsap van appelboer Jurrius, een begrip in Helmond. Dus daar gaan we ook een kijkje nemen.

Wij staan voor biologische producten en milieubewuste teelt. Met respect naar de natuur.