Veilig van het slot

Versoepeling

Gisteren heeft premier Mark Rutte wat coronamaatregelen versoepeld. Nederland gaat langzaam van het slot. We moeten dat samen doen. Blijf voor elkaar zorgen. Mijd drukte. Houd 1,5 meter afstand. Was vaak je handen. En laten we vooral veilig van het slot gaan.

Mondkapje

Ga je reizen met het openbaar vervoer zorg dan voor een mondkapje. Zo wordt iedereen er ook aan herinnerd dat we nog steeds in de coronacrisis zitten. Wij van OPJEPLAETS willen graag bijdragen aan deze veiligheid.

Binnen Brandevoort kunnen wij mondkapjes bezorgen. Dit doen wij gratis. Via Rooijakkers Party & Events beschikken wij over een voldoende aantal. Het zijn niet de mondkapjes voor medici. Maar deze zijn prima te gebruiken in het openbaar vervoer, op straat en in winkels.

De prijzen zijn 2 st. voor €5,00 en 5 st. voor €10,00. We sturen een tikkie voor de betaling. We streven er naar ze binnen 1 dag te kunnen bezorgen.

Bezorgservice

Op deze manier kunnen wij mooi onze bezorgservice testen. Straks bezorgen wij voor lokale winkeliers voor €3,50 per rit binnen Brandevoort.

Blijf gezond en tot snel <3

Bel of App: 06-57046369.

Riskeer geen boete

Nu ook een miniflacon handgel voorradig voor €5,95. Handig voor in de handtas. 2 voor €10,00 Ook als pakketje leverbaar: 2 mondkapjes en 1 miniflacon handgel voor €10,00. Snelle levering!

You may also like