Unieke uitvaart

en de toekomst van lichaamsbestemming 15 juni, 19.30 uur

Buitengewoon afscheid

Een uniek leven zorgvuldig terugbrengen in een mooi en passend afscheid. Maar wat is nu precies ‘passend’, een term die veel ondernemers zo makkelijk gebruiken? Een afscheid waar jij als achterblijver, jullie als nabestaanden achteraf met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Zo vormgeven dat alles rondom het afscheid vanaf onze eerste kennismaking klopt en precies aansluit bij het leven waarvan we afscheid moesten nemen.
Bovenstaande is het motto van Karen Admiraal van de Brabantse uitvaartonderneming Buitengewoon Afscheid.
Karen laat met haar onderneming zien dat uitvaarten naast buitengewoon ook mooi, vernieuwend , informeel, modern, duurzaam en betrokken kunnen zijn. Of het afscheid nu heel klein en intiem of juist heel groots wordt samengesteld. In haar bedrijf draait het om eigen, luisteren & dan inspireren en echt persoonlijk, want ieder leven is uniek.
Karen leert het grootste deel van de mensen die ze mag begeleiden al tijdens een vrijblijvend voorgesprek kennen. De ene meer slechts enkele uren of dagen voor een overlijden, dan weer weken, maanden en soms zelfs jaren vooraf aan een overlijden.
‘Natuurlijk spreek ik na een voorgesprek meestal de wens uit dat ik de personen niet snel weer zie, want dat betekent dat dit leven nog mag duren’, geeft Karen aan.
Natuurlijk nooit makkelijk, zo een persoonlijk voorgesprek over keuzes van locatie, kaart en wie,  maar vooraf keuzes maken en dus in een week van groots verdriet meer rust ervoor terug krijgen, gunt zij iedereen.
Met veel plezier en met een koffer vol ervaring vertelt Karen op de inspiratieavond graag wat bij een uitvaart allemaal mogelijk is, hoe het werkelijk anders geregeld kan zijn.
Karen Admiraal

Veraarden

Wat als je na de dood een bron kunt zijn voor nieuw leven, en onderdeel van de natuurlijke kringloop? En we daarmee na onze dood iets bijdragen aan het herstel voor de aarde?
Na overlijden zou een lichaam een natuurlijk transformatieproces kunnen volgen, waarbij we de intelligentie van de natuur zo goed als mogelijk benutten. Om zo, met een zo laag mogelijke milieubelasting, op een natuurlijke manier deze wereld te verlaten.
Ben je nieuwsgierig geworden naar dit onderwerp, kom dan op donderdagavond 15 juni om 19.30 uur naar ‘OPJEPLAETS’ om inspiratie op te doen op het gebied persoonlijke en buitengewone uitvaarten en de toekomst van lichaamsbestemming.
Marieke van Ooyen
schrijf je hier in:

You may also like