Lichtpuntjes

Samen sterk

OPJEPLAETS is een samenwerking aangegaan met 2 andere Brandevoortse initiatieven die net als wij mensen verbinden hoog in het vaandel hebben staan: Brandevoorste Lichtpuntjes en Stichting Amicis Brandevoort!!

Alledrie zijn we beginnende Brandevoortse initiatieven die  graag iets willen betekenen voor de wijk en haar inwoners.

In samenwerking met Amicis Brandevoort en Brandevoorste Lichtpuntjes kun je de komende zaterdagen, 12 en 19 december 2020, bij OPJEPLAETS voor 15 euro een Lichtpuntje kopen dat ter plekke voor je in elkaar wordt geschroefd door mensen van Amicis Brandevoort en de Brandevoortse Lichtpuntjes.

Je kunt ook een setje Lichtpuntjes-planken bij de Hubo kopen, daar betaal 10 euro. Dat kan natuurlijk altijd nog.

Maar wat we, helemaal nu, zo mooi zouden vinden is als we met ons initiatief ook Amicis Brandevoort kunnen helpen door de 5 euro die we rekenen voor het in elkaar zetten van de Lichtpuntjes te doneren aan Amicis Brandevoort. Zij kunnen op hun beurt daar weer andere initiatieven en wijkbewoners mee helpen.

Wat is er nou leuker dan het kopen van een Lichtpuntje om hem vervolgens samen met je gezin, of misschien wel lekker in je eentje, of zoals we van de week in de wijk zagen voor ieder gezinslid één, het kan ons niet gek genoeg!

Dus: doe mee, kom een Lichtpuntje kopen, steun daarmee ook nog eens het goede doel en aan de klus!! Vergeet je niet ons een berichtje te sturen als je Lichtpuntje klaar is? Dan zetten we jullie adres op de kaart erbij.

Heel graag tot 12 of 19 december!

▪︎ voor meer informatie over Stichting Amicis Brandevoort; check  www.amicisbrandevoort.nl

You may also like