Kerstkoekjes door Mondomijn

Mondomijn

Mondomijn is een integraal kindcentrum in de wijk Brandevoort. Van kinderopvang tot onderwijs. Mondomijn kijkt naar de talenten van het kind en biedt maatwerk om deze tot bloei te laten komen. Die visie sluit heel erg aan bij OPJEPLAETS. Zowel Mondomijn als OPJEPLAETS kijkt naar ieders talent en maakt verbinding met de wijk en haar wijkgenoten, van jong tot oud.

Mondomijners bakken koekjes

Deze week hebben leerlingen van Mondomijn kerstkoekjes gebakken. Vol enthousiasme wogen zij de ingredi├źnten af en maakten het deeg. Daarna bakken in de oven! Als laatste een mooi laagje glazuur erop. Wow!

Toen met een kleine groep leerlingen en juf Maartje naar OPJEPLAETS gegaan. Daar lieten zij vol trots het resultaat zien. Eric en ik waren aangenaam verrast, zo leuk ook om die blije koppies te zien.

Alle vier hebben de leerlingen toen de koekjes verpakt en stickers erop geplakt, een van Mondomijn en een van OPJEPLAETS.

De koekjes zijn vanaf vandaag te koop bij OPJEPLAETS. In een zakje zitten twee koekjes voor 1,50. Ze hebben er ook nog mooie kerstkaarten bij gemaakt.

Toekomst

In de toekomst gaan wij samen nog meer activiteiten opstarten. We betrekken hier ook graag de ouders bij. Helaas is er op dit moment niet veel mogelijk vanwege Corona. Maar houd onze site in de gaten en onze posts op Facebook. En een fijne kerst gewenst alvast! Met deze koekjes en kerstwensen moet dat lukken.

 

 

You may also like