Halve van Helmond

Halve van Helmond

In 2021 vond de eerste editie van de Lavans Halve van Helmond plaats. Een jaarlijks terugkerend hardloop- en wandelevenement door Helmond en omgeving, met de halve marathon als centraal onderdeel.

De Lavans Halve van Helmond is een serieuze, prestatiegerichte wedstrijd als basis voor een laagdrempelig evenement. Iedereen kan meedoen: jong – oud, beginnend – gevorderd, recreatief – prestatief. Het gaat om samen sporten in een gezellige Helmondse sfeer!

De editie van 2024 zal zijn op 14 april.

Uniekloop

Wanneer de normale afstanden niet voor jou zijn weggelegd, kun je meedoen aan de Uniekloop! Of je nu hardlopend, wandelend of rollend mee wilt doen, het kan allemaal! Je legt 2,5 km op jouw manier af.

NIEUW: Het verzamelpunt is dit jaar bij sociaal dagcafé OPJEPLAETS, De Plaetse 85 in Helmond Brandevoort. Dit is vlak bij de start/finish van het evenement. Je wordt daar ontvangen met een arrangement van koffie/thee, frisdrank, smoothies en versnaperingen. Na de finish kun je daar ook weer terugkeren voor een gezellig samen zijn. De ontvangst is vanaf 11.30 uur

De start van de Uniekloop is om 12.30 vanaf de Plaetse in wijk de Veste in Brandevoort, Helmond.

Op de finish word je onthaald met een mooie medaille, maar er is geen tijdsregistratie.

Er zijn geen kosten aan verbonden omdat dit wordt gesponsord door ASML, waarvoor hartelijk dank.

UPDATE 15-4-2024

Wat een prachtig evenement was dit. We vonden het erg leuk om te doen. Op naar de volgende!

You may also like