27 april 2021 Koningsdag

Voor de wijk

OPJEPLAETS is een plek waar wijkbewoners samenkomen. We vinden het ontzettend fijn dat wij in onze eigen wijk Brandevoort, de rol op ons mogen nemen de bewoners bij elkaar te brengen. De fysieke ontmoetingsplek die we zijn is nu lastig uit te voeren vanwege de coronamaatregelen.

Wij doen nu alles “aan de deur”, om het zo maar te zeggen. Dat levert vaak mooie gesprekken op. Maar we staan natuurlijk te trappelen om weer helemaal open te kunnen. Dat gaat helaas nog niet. Maar wij kijken altijd naar wat wel kan.

Samen is meer

We zijn verheugd te kunnen melden dat wijkbewoner Tim Goditiabois van Branderij Brandevoort zijn plaets heeft gevonden bij ons. Zijn koffiebrander zal de heerlijke geur van vers gebrande bonen door de wijk verspreiden. Zijn koffiebonen worden door onze dagbesteders ingepakt en is ook bij ons te koop.

Wijkbewoners Harrie en Lin van Gerwen, van VanHarrie bakken voor OPJEPLAETS appelflapjes en carrotcake voor onze Koningsdag Actie. Kom proeven!

Koningsdag Actie

Voor Koningsdag hebben wij de volgende AFHAAL-aanbieding: Koffie van Branderij Brandevoort met flapje of carrotcakeje VanHarrie voor 4,50. 

Tim komt “live” koffiebonen branden. Natuurlijk hebben wij ook cappuccino of biologische thee. En een heerlijke fruitmix van appel, sinaasappel en framboos. Of de soep van de dag: Angie’s tomatensoep.

We zien jullie graag komen.

Quincy en Luca zijn al bezig geweest het een feestelijke Koningsdag te laten zijn! We zijn open vanaf 12:00u.

 

 

Terras

Het terras mag pas woensdag na Koningsdag weer open om 12:00u. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee.

Tot snel!

UPDATE: We hebben genoten!!

You may also like